OVO JE STANJE U NOVOM PAZARU NAKON NEVREMENA: Radi se bez predaha, najviše je uništenih puteva (FOTO)
Novi Pazar, Foto: RINA

POSLEDNICE NEVREMENA

OVO JE STANJE U NOVOM PAZARU NAKON NEVREMENA: Radi se bez predaha, najviše je uništenih puteva (FOTO)

Put u Ulici Narodnog fronta je bio u potpunom prekidu.

Objavljeno:

Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo Novi Pazar situacija se u ovom gradu polako vraća u normalu, a stanovnici sabiraju štetu. Još uvek se čiste uništeni putevi na terotoriji Novog Pazara, a pojedini su bili poptuno neprohodni. Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta, njihova mehanizacija I privrednih subjekata od posebnog značaja angažovani su na više lokacija.

- Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija. Put u Ulici Narodnog fronta je bio u potpunom prekidu. Kiša i grad odneli su i makadamski put u Paralovu u dužini od 1000 metara. Radnici su ovaj put sanirali i poravnjali - rekao je za RINU Dzenan Nurović iz JP za uredjenje gradjevinskog zemljista.

Radili su i u Barakovcima, koji vodi prema Varevu, a u toku je sanacija puta Paralovo-Mašovići koji je uništen u dužini od 1500 metara, a odvodne cevi su bili zapušeni, pa je radi na njihovom čišćenju.

1 / 8 Foto: RINA

U naselju Varevo radilo se danas na sanaciji više putnih pravaca, na dve lokacije u Ulici Narodnog fronta, na putu Trnava – Mava, pravac Trnava – Kleča, u Lukocrijevu, putni pravac Sebečevo – Gradina, u više krakova u Selakovcu, Jusufpotoku, Izbicama, Šestovu, Bajevici, Paralovu, Osoju I Leči.

Bonus video:

00:06

Hitna pomoć ispred zgrade suda u Smederevu

(Espreso/RINA/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.